Ferratum heeft zijn activiteiten in Nederland moeten staken wegens de nieuwe wetgeving en heet nu Saldodipje S.L.
Avenida de Brasil, número 17, 10,
F&G 28020 Madrid
Spanje

Heb je pas een nieuwe lening afgesloten bij Saldodipje? Het is mogelijk dat Saldodipje zich niet houdt aan de Nederlandse wetgeving. Dit zou kunnen betekenen dat de lening die je hebt afgesloten met Saldodipje nietig is.

Heb je een lening afgesloten bij Saldodipje, maar geen eigen garant-steller kunnen overleggen die een bankafschrift, salarisstrook, identiteit, financiële positie en een vast inkomsten en uitgave patroon kon laten zien aan Saldodipje.
En heb je daardoor een boete gekregen of ga je deze krijgen, laat van je horen.

Saldodipje verleent nieuwe leningen ook als er geen garant-steller is gevonden, maar de boete wel is betaald. Dit is genoeg bewijs dat het boetebeding van Saldodipje gewoon onderdeel uitmaakt van de lening en dat daardoor de lening nietig kan worden verklaard omdat de totale kosten boven de wettelijk toegestane kosten van een krediet vallen. Wil je meewerken om dit soort praktijken te verbieden, meldt Saldodipje dan aan bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM),maar ook bij Trustpilot.

Ben je Saldodipje gedupeerde? of heb je problemen met Saldodipje of hun deurwaarders, neem contact met ons op! Wij hebben al vele voor jouw geholpen hiermee.

TV progamma Radar heeft dit verder uitgelegd op 27-03-2023 Saldodipje tot woekerboetes

bron: radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/zo-leiden-de-snelle-leningen-van-saldodipje-tot-woekerboetes/

 

Een wat oudere televisie uitzending van het programma Kassa - 6 februari 2021: